Tuesday, December 4, 2007

Bleni banesa ne plazhet e Shqiperise


Bleni vetem me 3000 euro
nje shtepi ne plazh per ta perdorur
per 10-30 vite 1 jave ne vit ne Rivieren e Shqiperise.
(You mund ta perdorni ate per vete ose edhe per te afermit dhe miqte e tu ose mund t'a jepni me qira).
100 euro ne jave per shpenzimet, ruajtjen, mirembajtjen e tyre
Shijoni pushimet 1 jave ne vit per periudhen nga 15 Marsi deri me 15 Tetor ne vende te ndryshme te Rivieres sone te bukur.
Pse te keni vetem nje vend per pushime dhe shpenzoni kohe dhe para duke u kujdesur dhe e ruajtur ate ne dimer kur mund te banoni ne shume apartamente ne vende te ndryshme te Rivieres Shqiptare duke i blere ato (banesat) si jave turistike ne vit?
Pershembull 10 jave jane 3000 x 10 = 30000 euro te paguara ne kohe te ndryshme, pjese-pjese dhe keshtu do te mund te shijoni 10 jave ne vere (per 10-30 vite) neper plazhe dhe vende te ndryshme brenda dhe jashte Shqiperise, dhe bile kudo neper bote.
Per 10 vite ju do te pagoni vetem 100 euro ne jave per shpenzimet (energine,ujin,TV,telefon),ruajtjen dhe kujdesjen e apartamenteve,ndersa per 10 vitet e tjera do te paguani 200 euro ne jave po qe se rriten cmimet dhe shpenzimet per mirembajtjen e ketyre apartamenteve turistike.
vetem 3000 euro per banese
bukuri


Deri tani ju paguani neper hotele 400 euro ne jave, ndersa ju mund te jetoni ne apartamente te rehatshme njelloj si ne shtepi tuaj duke paguar me pak (dhe kursyer me teper sepse do te gatuani aty) pershembull:

400 euro java neper hotele x 20 vite = 8000 euro
ndersa me oferten dhe kontracten tone ju do te paguani vetem 100 euro java neper apartamente x 20 vite = 2000 euro + 3000 (per deposite-contraten) = 5000 euro per te pushuar 1 jave per 20 vite ne vende te ndryshme te Rivieres Shqiptare.

(Mos harroni se gjate 20-30 viteve te ardhshme hotelet do t'i shtojne cmimet e tyre deri me 1000 euro ne jave.)


plazhe

Panorama


Per me teper informacione kontaktoni: Anton: antonkasa@yahoo.com

Apartamente (ku mund te flejne 4 - 6 njerez) dhe studio ne godina te reja te medha
(banesa te regjistruara dhe contrata te rregullta te bera me ju nepermjet agjencise sone dhe bankave te njohura ne Shqiperi)- Ju nuk keni nevoje te bleni shtrenjte nje shtepi ne plazh,ta keni vazhdimisht bosh dhe te kujdeseni qe ta ruani ate.
- Ju nuk jeni te detyruar te kaloni pushimet tuaja ne te njejtin vend.
- Ju nuk keni nevoje te shpenzoni para te shumta per ti blere apartamentet ne plazh.
Ju mund ti paguani agjensise sone vetem 3000 euro per te blere nje apartament ne bregdet qe ju mund ta shfrytezoni per nje jave ne vit per 20-30 vite(ne vende te ndryshme te rivieres sone te bukur). Keshtu ju mund t'i kaloni pushimet tuaja ne menyre shume me te favorshme dhe me te leverdishme se sa tani.
Ne afrojme per ju banesa te ndryshme turistike.Per te blere shtepi te tilla te lira dhe shijuar vendet e bukura te turizmit shqiptar,
kontaktoni: Anton email antonkasa@yahoo.com